Вижте всички статии

Как да избереш подходящите чорапогащи за всеки повод

Тенденциите в модата бързо променят звученето си, но елегантните чорапи и чорапогащи винаги остават класика в стилистиката на истинската дама.

И многообразието им. Да, да имаш куп стилни и различни чорапогащи не е лукс, а основа на стила.

Чорапогащите и елегантните чорапи дефинират стила и задават елегантен код, подчертават силуета и линиите по най-деликатния начин, издължават краката и ги правят по-стройни, прикриват успешно несъвършенства и придават звезден блясък, постигат лифтинг и оформящ ефект, служат като акцент, могат дори да релаксират напрежението в краката след дълъг работен ден - виж повече тук: http://bit.do/ePvdg.

Сега можеш да имаш цялата гама и буквално каскада от модели, цветове и многообразие на стилове бюджетно.

Чорапогащите са неизменна част от гардероба на стилната жена, която знае как умело да ги добави в стайлинга си и да постигне чудни ефекти, с които да подчертае женствеността. Част от елегантността е умението да ги избираш и носиш с подобаваща походка на италианска кино звезда от недалечното минало, или на catwalk girl. 

Защото подходящият чифт чорапогащи и токове са абсолютен магнит за внимание. И вечно модно кредо, без което и най-изисканият тоалет изглежда незавършен и недостатъчен, и те кара да търсиш още нещо.

Изборът на елегантни попълнения е индивидуалистичен, но винаги трябва да разкрива женствеността ти в пълния й блясък, придружена с щипка изисканост. 

Важно е да познаваш основните правила при избора на дамски чорапи и чорапогащи, които имат отношение към дрескода, ежедневните моменти и протокола: без или с чорапи / чорапогащи, как умело да съчетаваш определени цветове в стила, как да избереш телесен цвят чорапогащи, в кой момент да добавиш чорапогащи със “загар", кога да заложиш на черни, цветни, с орнаменти, и екстравагантни патърни. 

Правилният избор означава подходящ и завладяващ дрескод за офис, за разходка, за официални излизания. За парти визии можеш да заложиш и на по-смели решения, които дефилират като актуални трендове. 

Елегантният избор предполага да включиш чорaпогащите стилово в цялостната ти визия и да ги съчетаваш с другите аксесоари, и основния ти тоалет.

Как са обозначени:

«UP» – стягащ, лифтинг, моделиращ ефект

«Caresse» – масажиращ ефект

«Support» – подкрепящи, стягащи, оформящи, за добро настроение и стройна фигура

«Benefit» - лечебно профилактични за разширени вени

Чорапогащите са с различно предназначение - за ежедневна употреба, част от офис дрескода, за разходка в града. 

Моделиращите чорапогащи като LIFT UP LIGHT прикриват дефекти на фигурата, намаляват талията, бедрата и корема. 

Серия CARESSE предлага чорапогащи с масажиращ ефект, които чрез иновативна плетка стимулират кръвообращението и релаксират уморени крака.  

DEN е единица мярка за плътност и дебелина на нишкатаКолкото е по-голяма DEN мярката, обозначена на опаковката, толкова плътността и здравината е по-голяма. 

Започва от 5 и може да варира до 200. По-тънките и елегантни чорапогащници имат (10 – 15DEN ) и са подходящи за лятото, по-плътните (20 - 40 DEN) - за демисезоните: есен и пролет, и най-много до 70 DEN - за зимата. Чорапогащи от 70 до 200 DEN облекчават умората на краката като подпомагат по специален начин разпределението на налягането и се носят с лечебно профилактична цел - виж Benefit, подходящи за разширени вени.

Чорапогащи с телесен цвят се избират като се поставят до ръката – цветът на ръката и цветът на чорапогащника трябва да са еднакви. Разминаването на цвета чорапогащи с този на тялото ти не е препоръчително. 

Чорапогащите с телесен цвят изглеждат по-строго и елегантно. 

В избора между чорапогащи с ликра и блясък, цветни и плътни варианти, можеш да експериментираш, но не забравяй за правилото да се доближават до твоята индивидуална гама като цвят на кожата и стил на обличане. Контрастите са опция межу цвета на чорапогащите и дрехите. 

Винаги плътността им трябва да хармонира с дрехите. 

Ликрата удължава живота на чорапогащите. 

Всяка елегантна дама има в ръчната си чанта резервен вариант чорапогащи. 

Чорапогащите се перат на ръка при температура 30 градуса. Сушат се на естествена температура, за да не се разрушат ликрата и другите специални материали в тях.

Зареди ли колекциите си с елегантните модели на Sanpellegrino

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари