Вижте всички статии

Съвършената капсулa сутиени за бала от WONDERBRA

 

“… Girl, You’ll Be a Woman soon” ~ Pulp Fiction

Така дълго чаканият ден е превзел съзнанието ти. И нямаш търпение да бъдеш блестяща, да изтанцуваш най-запомнящите се танци, да си подариш онзи вихър, който ще те изправи на нова житейска линия. 

Да имаш най-хубавите спомени и снимки. Да се тагнеш с любимия клас. 

Да се чувстваш прекрасно и шармантно, с чаша Prosecco в ръка и впечатляващата рокля. Да блестиш ярко.

Да имаш най-забележителното деколте и най-дръзката рокля. И най-софистицираното излъчване.

Навярно вече си открила роклята, която ще дeмонстрира най-елегантната и ярката ти същност - с голи рамене, дълбоки извивки, забележително деколте и предизвикателен гръб. Всички възможни комбинации в рамките на добрия стил са повече от приети и очаквани.

И нека намирането на най-подходящото бельо за най-елегантните бални рокли и тоалети започне сега!

Забрави за ежедневния, спортния и обикновения сутиен. Защото между еуфоричното, сантиментално от 1 до 12, и ярката утрин след бала има цяла нощ на вихрени танци. Тази вечер не е обикновена. Тази вечер е специална. Твоя е. Подари си специално изживяване във всеки детайл. В специалното бельо. Бельото, което ще промени усещането ти за женственост. Ще ти даде комфорт за танци до сутринта.

И ще присъства дискретно и софистицирано. С прецизна нежност и лазерен дизайн, без да се очертава под дрехите.

Заложи на WONDERBRA - извечната класика с култов дизайн за официално облекло, включваща различни базови модели. Каспулната колекция, която съдържа модели за абсолютно всеки дизайн и горно изрязване на избраната рокля, топ или риза. И в допълнение ти дава естествен push-up, увеличаващ размера на бюста от 1 до 2 пункта.

СЪВЪРШЕНАТА КАПСУЛА на WONDERBRA за БАЛА ТИ

Дизайнът на моделите на Wonderbra е разчетен с математическа точност - всеки от тях има  по  45 детайла. Именно поради това изборът на WONDERBRA ти дава съвършен комфорт и бляскаво деколте.

WONDERBRA е безспорен лидер и трендсетър в класически съвършеното бельо - софистицирани и перфектни линии, мекота на материите, лазерно прецизирани и изрязани кройки и дизайн, свръхкомфорт и безупречна, патентована подкрепа.

Имаш богат избор, съчетан цветово с тоалета и роклята – с голямо деколте, с или без гол гръб, с или без презрамки.

 

1.WONDERBRA Ultimate Silhouette сутиен без презрамки и банел Това е знаковият модел на бранда. Поддържането на бюста с помощта на "magic hands” / магическите ръчички" - една изключителна иновация, която получава патент. Благодарение на иновативната технология сутиенът остава плътно прилепнал към тялото, дори и при най-интензивни движения. Моделът е преминал редица тестове, сред които и да бъде носен от момичета по време на високоинтензивни тренировки по спортна конна езда. Сутиенът запазва позиции и при динамични движения и танци, каквито ти предстоят на бала.  

Липсата на презрамки го прави подходящ за дълбоки деколтета. Удобен и с ненадминат повдигащ ефект, WONDERBRA ULTIMATE SILHOUETTE, е наличен в черен и телесен цвят. Перфектен и изключително подходящ за балната ти визия и за рокля с голи рамене или без рамене. 

Цветовата гама включва черен и телесен цвят.

1.1. WONDERBRA Ultimate Silhouette сутиен без презрамки и банел с дантела за холивудски блясък С удобен и ненадминат повдигащ ефект, и дантелена апликация, която му придава този блясък. Знаков модел сутиен, който няма да откриеш при друга марка. Поддържа гърдите с помощта на патентованата технологияmagic hands„ и липсата на презрамки го прави изключително подходящ за дълбоки деколтета. Цвят черен и телесен.

2. WONDERBRA Ultimate Silhouette сутиен за дълбоко деколте – Поддържа на гърдите с невероятните Ultimate Silhoette линии и  "magic hands", които не се откриват  при други брандове. Дълбокото изрязано деколте с незабележимият  Ultimate Silhouette сутиен  ще впечатлят всеки – ненадминат повдигащ ефект,  благодарение на подвижните презрамки. Изборът е между черен и телесен цвят.

3. WONDERBRA Multiway Ultimate Silhouette сутиен с повдигащ ефект Луксозен и мултифункционален сутиен, който може да се носи по 100 различни начина. Еднакво добре подхожда на асиметрично или дълбоко деколте, с или без презрамки, с презрамки, които се преплитат на гърба. Микрофибърната материя гарантира изключително удобство при носене. Можеш да го избереш в телесен или черен цвят.

4.WONDERBRA Refined Glamour балконет с луксозна дантелаЛуксозен и класен "балконет" сутиен, подчертаващ блестящо всеки един вечерен тоалет в стилизирана V-форма, с повдигащ ефект. Рафиниран блясък за твоята изящна рокля и неповторимо усещане по време на бала. Цветовата гама включва черен, телесен, син и тъмно зелен цвят. Най-важното при избора на сутиен тип "балконет" е подходящият размер, който ще ти осигури невероятната визия и самочувствие.

Ако се довериш на WONDERBRA, единственото, което трябва да направиш, е да избереш тоалета за бала, кaкто и аксесоарите. И не е нужно да мислиш за бельото, защото WONDERBRA капсулата съдържа модели, които се са подходящи за широка гама дизайни и кройки. WONDERBRA се грижи за твоя комфорт и съвършена визия, адаптирайки се перфектно към всеки дизайн на рокля и тоалет.

Обгърни се с мекотата, нежността, деликатния допир и стил от WONDERBRA, за да бъдеш неповторима, изящна и прекрасна на бала.

WONDERBRA ЗА ТЕБ, WONDERGIRL, и за прекрасните моменти, които ти предстоят! 

 
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари