Намери продукти по

Цена

59лв. - 359лв.

Цвят

Размер Бикини & Бански & Боди & Бралет

Размер Сутиени & Бански

Размер Дрехи

Начало Марки

LOVE STORIES

Филтри

LOVE STORIES

The love story...

През 2013 г. основателят на LOVE STORIES и творчески директор Marloes Hoedeman взима лист хартия и наостря молива си, за да скицира бельо, което е толкова вълнуващо, колкото и жените. Дизайнът на бельото, който кара всяка жена да се чувства още по-прекрасно и неизмеримо стилно с модернистичната, премерено еклектична, mix & match концепция. 

Ражда се LOVE STORIES: дизайнерски бранд бельо, който издига бралета в култа на най-секси феминистичното и удобно бельо на света. Истински празник за дамското тяло.

От екипа на LOVE STORIES скоро научават, че прекрасните клиентки на марката плуват със създаденото от тях бельото заради липсата на шармантни бански костюми. Какво по-добро решение за дизайн на бело, което е бански костюм или секси боксери за сън, които са подходящи и за плажа?

Ако зависеше от нас, щяхме да бъдем с това бельо по цял ден, но понякога трябва да напуснем дома. Ето защо LOVE STORIES създадоха вълнуваща колекция мултидизайни, които могат да се носят еднакво стилно на улицата и у дома. Помислете за координиране на пижамите през целия ден, копринените роби, които са толкова подходящи за нощно излизане, или рокля с приплъзване за елегантен комфорт. На целите бански или топовете на бански - половинки, които биха допълнили фантастично един бял ленен панталон за лятото. Bourjois бохем в най-добрия вид.

Така беше написана любовна история за вековете.

Дамско бельо от жени за жени.

Смесвайте и съчетавайте, прегръщайте вашата реалност - несъвършенството е много по-забавно и интересно.

 

 

34

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»