Блог

Ултимативната WONDERBRA капсула Nov/20/2019

Ултимативната WONDERBRA капсула

УЛТИМАТИВНАТА WONDERBRA КАПСУЛА: за всяко деколте, рокля и стайлинг

Wonderbra e онова специално откритие и докосване до женствеността, от което се нуждае всяка дама. 

Доказан лидер и трендсетър в съвършеното бельо, залагащ на иновативни технологии в
продължение на 90 години
. Моделите бельо на Wonderbra са знакови със софистицираните си, перфектни линии, мекота на материите, лазерно прецизирани кройки, ултимативен дизайн, базиран на нови технологии, и създаващ емблематичния WONDERBRA силует, както и свръхкомфорт, дължащ се на безупречна, патентована подкрепа.

В годините от създаването си досега брандът е доказал неповторимостта и уникалността на дизайните си - модели, които стоят като изискани бижута и същевременно отговарят на много ергономични показатели, за да засвидетелстват на дамите комфортно и бляскаво преживяване. Всеки модел от колекциите разполага с прецизно създадена конструкция, включваща множество детайли, за достигане на търсения специален ефект. 

Wonderbra винаги откликва на нуждите на жените в съвременния живот и перфектно моделира техния силует за всеки стайлинг. Предизвикателствата пред бранда, които отстоява успешно, са да подобрява стилизиращите решения в облеклото като финишира бляскаво стайлинга на дамите, подчинявайки го на комфорта за всеки повод. Да постига отличителни визии и различни ефекти - като повдигащ, естествен ефект с „push-up„ модела за тениски, с който дамите да се чувстват уверени у дома или на работното място, бляскави визии на вечерно парти със специалните дизайнерски модели за дълбоки и красиви деколтета, освободени от презрамки, и с голи рамене.

Развивайки иновативните ефекти, Wonderbra добавя обем с full-effect, оформя бюста като придава приятна и ефектно закръглена форма, залага на специален push-up, както и на иновативна технология за придържане на бюста при модели без презрамки, чрез т.нар. “магически ръчички”. 

С презрамки, без презрамки, за различни видове деколтета, за тоалети без рамене или с асиметрично рамо, сутиените Wonderbra винаги дават перфектното решение и богат избор на модели, съчетани цветово с тоалета – за голямо деколте, гол гръб, голи рамене и още много.

Wonderbra е бляскавата, емблематична основа в изграждането на всяка капсулна колекция бельо, и най-вече в личните колекции сутиени. 

Брандът се утвърждава с иновативност, натрупан експертен опит и традиции в продължение на 90 години, постигайки линия от неповторими, разнообразни и ефектни форми на деколтето. 

Wonderbra винаги може да ти предложи подходящия модел за подходящия повод. 

Wonderbra от сутрин до вечер с теб, създавайки ти нова зона на  комфорт, женственост, ексклузивност, семплота и софистициран блясък. 

Дизайнът на Wonderbra е разчетен с математическа точност. Всички елементи са неповторимо съчетани, за да поддържат стегнат и повдигнат бюста, а деколтето винаги е ефектно, дори и при силуети с по-малък размер на бюста.

Wonderbra капсулата съдържа базовите модели сутиени, които дават много решения и се комбинират отлично за много поводи. Това прави избора на WONDERBRA съвършен - също като комфорта и бляскавото деколте, което задава всеки капсулен модел.  


1. WONDERBRA Ultimate Strapless от серията Ultimate Silhouetteсутиенът без презрамки и банел, с "магически ръчички" - Това е знаковият модел на бранда. 

Поддържането на бюста се гарантира с помощта на "magic hands” ( “магическите ръчички" ) - една изключителна иновация, която получава патент.

Благодарение на иновативната технология сутиенът без презрамки остава плътно прилепнал към тялото, дори и при най-интензивни движения. Моделът е преминал редица тестове, сред които и да бъде носен от момичета по време на високоинтензивни тренировки по спортна конна езда. Сутиенът запазва позиции и при динамични движения като танци и бързо ходене.

Липсата на презрамки го прави подходящ за стилизации с голи рамене. Удобен и с ненадминат повдигащ ефект, WONDERBRA ULTIMATE SILHOUETTE STRAPLESS, е наличен в класическата гама цветове: черен, бял и телесните подтонове. Перфектен и изключително подходящ за балната ти визия и за рокля с голи рамене. 

1.1. WONDERBRA Ultimate Strapless от серията Refined Glamour: сутиенът без презрамки и банел, с фина дантела за холивудски блясък. Вариация на предходния модел, с аналогична конструкция - отново с ненадминат повдигащ ефект и придържане тип “магически ръчички”, декориран в допълнение с красива, ювелирна дантела, придаваща му допълнителен блясък. Моделът е емблематичен за бранда и няма аналог сред останалите брандове по монолитност на кройката, скулптиращ ефект и технология на придържане на бюста без презрамки. 

2. WONDERBRA Ultimate Plunge от серията от серията Ultimate Silhouetteсутиенът за екстремно дълбоки деколтетаДълбоко изрязана лазерна линия на деколтето в изключително красива V - форма и отново топ push-up ефект. Дълбокото изрязано деколте с незабележимия Ultimate Silhouette Plunge сутиен е магнит за погледи. Притежава ненадминат повдигащ ефект,  благодарение и на подвижните презрамки. Изборът е между черен и телесен цвят.

3. WONDERBRA Multiway Push-up от серията Ultimate Silhouette: Луксозният, мултифункционален сутиен, който може да се носи по много различни начини. Има множество вариации на закопчаване и повдигащ ефект. Един сутиен с толкова много решения, за изключително много видове деколтета, презрамки на рокли и горно облекло. Можеш да закопчаеш презрамките по толкова много начини - кръстосани, прави или настрани, в асиметрия.
Еднакво добре подхожда на дълбоко или асиметрично деколте, с или без презрамки, с презрамки, които се преплитат на гърба. Микрофибърната материя гарантира изключително удобство при носене. Можеш да го  избереш в телесен или черен цвят.

4. WONDERBRA Push - up Triangle от серията Refined Glamour: балконетът с луксозна
дантела - Луксозен и класен, тип ”балконет" сутиен, подчертаващ блестящо всеки вечерен тоалет в стилизирана V-форма, с повдигащ ефект.
Рафиниран стил за всяка изящна рокля и неповторимо усещане за специалните поводи. Цветовата гама включва черен, телесен, син и тъмно зелен цвят. Най-важното при избора на сутиен тип "балконет" е подходящият размер, който ще ти осигури невероятната визия и самочувствие. 


5. WONDERBRA Full Effect Push-up от сериите Refined Glamour & Ultimate Silhouette: сутиенът с нежно повдигане.
Прецизният дизайн с мек гел и въздушни подплънки увеличава чашката до 2 пункта, като запазва естествения контур на бюста.
Нужната подкрепа и оформяне ти дават изключително усещане!  

6. WONDERBRA T-shirt Bra от серията Ultimate Silhouette: сутиенът за
ежедневието с естествен push-up и много comfy feel
отличава се с класическа линия и органично напасване, което го прави незабележим и подходящ и за т-шърти. Отново перфектен
push-up ефект и ненадминато усещане за комфорт. Серията предлага и Wireless модел без банел, който се адаптира с лекота към формите и бюста на всяка дама. Всеки модел следва индивидуалните извивки и оформя мечтаната фигура, без която не можем; придава по-заоблени и чувствени форми.

За търсения комфорт и стилно излъчване в ежедневието.

Не е нужно да мислиш за избора на бельо за специални поводи, защото WONDERBRA капсулата съдържа модели, които са подходящи за широка гама дизайни.

WONDERBRA се грижи за твоя комфорт и съвършена визия, моделирайки перфектно деколтето за всяка рокля и тоалет в две части. Капсулата на Wonderbrа е перфектно адаптирана към съвременния начин на живот на всяка дама. 

Обгърни се с мекотата, нежността и деликатния допир на моделите от колекциите на WONDERBRA, за да бъдеш неповторима, изящна и безупречно стилна на всяко парти или коктейл, в Новогодишната нощ, във всеки твой ден и на специалните срещи. 

Добави към колекциите си изискан блясък и стил, шикозност и модели бельо с ювелирна изработкаБижутата от дантела на WONDERBRA са непреходната, вечна класика, отличима със стилизиращите си ефекти. 

Висококачествената изработка ги превръща в чудесна инвестиция - модели, които ако поддържаш правилно, ще имаш продължително. И които формират перфектната капусла - имат мултифункционално приложение за всеки повод и ултимативно решение за всяко деколте и всяка визия.    

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Ултимативната WONDERBRA капсула

Ултимативната капусла на WONDERBRA за всяко деколте и всеки стайлинг

Wonderbra e онова специално преоткриване и докосване до женствеността, от което се нуждае всяка дама. WONDERBRA е безспорен лидер и трендсетър в класическ Wonderbra e онова специално преоткриване и докосване до женствеността, от което се нуждае всяка дама. WONDERBRA е безспорен лидер и трендсетър в класическ 2020-08-11T09:51:15+00:00 Ултимативната WONDERBRA капсула

<p class="text-alignleft"><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA"><strong><em>УЛТИМАТИВНАТА WONDERBRA КАПСУЛА: за всяко деколте, рокля и стайлинг</em></strong></a></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA"><span style="color: #ff99cc;"><strong><em>Wonderbra e онова специално откритие и докосване до женствеността, от което се нуждае всяка дама.</em></strong><strong><em><span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></em></strong></span></a></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong>Доказан лидер и трендсетър в съвършеното бельо, залагащ на иновативни технологии</strong>&nbsp;<strong>в <br />продължение на 90 години</strong>. Моделите бельо на <strong><a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2">Wonderbra</a>&nbsp;</strong>са знакови със софистицираните си, перфектни линии, мекота на материите, лазерно прецизирани кройки, ултимативен дизайн, базиран на нови технологии, и създаващ емблематичния WONDERBRA силует, както и свръхкомфорт, дължащ се на безупречна, патентована подкрепа.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong>В годините от създаването си досега брандът е доказал неповторимостта и уникалността на дизайните си&nbsp;</strong>- модели, които стоят като <strong><em>изискани бижута&nbsp;</em></strong>и същевременно отговарят на много ергономични показатели, за да засвидетелстват на дамите комфортно и бляскаво преживяване. <strong>Всеки модел от колекциите разполага с прецизно създадена конструкция, включваща множество детайли, за достигане на търсения специален ефект.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><em><a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2"><strong><span style="color: #ff99cc;">Wonderbra винаги откликва на нуждите на жените в съвременния живот и перфектно моделира техния силует за всеки стайлинг.</span></strong></a>&nbsp;</em></span><span style="font-size: 12pt;"><strong>Предизвикателств<img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/wonderbra_article_0.png" alt="" width="273" height="367" />ата пред бранда, които отстоява успешно, са да подобрява стилизиращите решения в облеклото като финишира бляскаво стайлинга на дамите, подчинявайки го на комфорта за всеки повод.</strong>&nbsp;Да постига<strong>&nbsp;отличителни визии и различни ефекти </strong>- като&nbsp;повдигащ, естествен ефект с &bdquo;push-up&bdquo; модела за тениски, с който дамите да се чувстват уверени у дома или на работното място, бляскави визии на вечерно парти със специалните дизайнерски модели за дълбоки и красиви деколтета, освободени от презрамки, и с голи рамене.<img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/wonderbra_article_2.png" alt="" width="260" height="350" /></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;">Развивайки иновативните ефекти, <a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2"><strong>Wonderbra</strong></a> добавя <strong>обем с full-effect</strong>, оформя бюста като придава <strong>приятна и ефектно закръглена форма</strong>, залага на <strong>специален push-up</strong>, както и на <strong>иновативна технология за придържане на бюста при модели без презрамки, чрез т.нар. &ldquo;магически ръчички&rdquo;</strong>.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong>С презрамки, без презрамки, за различни видове деколтета, за тоалети без рамене или с асиметрично рамо, сутиените</strong> <strong><a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2">Wonderbra</a> </strong>винаги дават перфектното решение и&nbsp;</span><span style="font-size: 12pt;">богат избор на модели, съчетани цветово с тоалета &ndash; за голямо деколте, гол гръб, голи рамене и още много.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2"><strong><span style="color: #ff99cc;">Wonderbra е бляскавата, емблематична основа в изграждането на всяка капсулна колекция бельо, и най-вече в личните колекции сутиени.</span><span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></strong></a></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong><em>Брандът се утвърждава с иновативност, натрупан експертен опит и традиции в продължение на 90 години, постигайки линия от неповторими, разнообразни и ефектни форми на деколтето.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></em></strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong>Wonderbra винаги може да ти предложи подходящия модел за подходящия повод.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA"><span style="color: #ff99cc;">Wonderbra от сутрин до вечер с теб, създавайки ти нова зона на<span class="Apple-converted-space">&nbsp; </span>комфорт, женственост, ексклузивност, семплота и софистициран блясък.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></span></a><span class="Apple-converted-space"><img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/wonderbra_article-5dd539cd1759c.png" alt="" width="274" height="368" /><br /></span></strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong>Дизайнът на&nbsp;<a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2">Wonderbra</a> е разчетен с математическа точност.</strong> <strong>Всички елементи са неповторимо съчетани, за да поддържат стегнат и повдигнат бюста, а деколтето винаги е ефектно, дори и при силуети с по-малък размер на бюста.</strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong><em><a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2">Wonderbra</a> капсулата съдържа базовите модели сутиени, които дават много решения и се комбинират отлично за много поводи.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></em>Това прави избора на <a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2">WONDERBRA</a> съвършен</strong> <em>- също като комфорта и бляскавото деколте, което задава всеки капсулен модел.&nbsp;</em></span><span style="font-size: 12pt; color: #ff99cc;"><em><strong><span style="color: #ff99cc;">&nbsp;</span></strong></em></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://myladiva.com/product/wonderbra-ultimate-silhouette-strapless-sutien-bez-prezramki-i-banel"><span style="color: #ff99cc;"><span class="Apple-converted-space"><img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/smeloto-ti_koeto-iska-vinagi-da-blesti.png" alt="" width="304" height="408" /></span><em><br /></em></span></a></strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://myladiva.com/product/wonderbra-ultimate-silhouette-strapless-sutien-bez-prezramki-i-banel"><span style="color: #ff99cc;">1. WONDERBRA Ultimate Strapless </span><span style="color: #993366;">от серията Ultimate Silhouette</span></a><span style="color: #993366;">:&nbsp;</span>сутиенът без презрамки и банел, с "магически ръчички"</strong> - <strong><em>Това е знаковият модел на бранда.&nbsp;</em></strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong><em>Поддържането на бюста се гарантира с помощта на "magic hands&rdquo; ( &ldquo;магическите ръчички" ) - една изключителна иновация, която получава патент.</em> </strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/w_032d_001_ghost.jpg" alt="" width="199" height="223" />Благодарение на иновативната технология сутиенът без презрамки остава плътно прилепнал към тялото, дори и при най-интензивни движения. <strong><em>Моделът е преминал редица тестове,</em></strong> сред които и да бъде носен от момичета по време на високоинтензивни тренировки по спортна конна езда. Сутиенът запазва позиции и при динамични движения като танци и бързо ходене.<img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/w_032d_007_ghost.jpg" alt="" width="200" height="224" /><br /></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><em><strong>Липсата на презрамки го прави подходящ за стилизации с голи рамене.</strong> </em>Удобен и с ненадминат повдигащ ефект, WONDERBRA ULTIMATE SILHOUETTE STRAPLESS, е наличен в класическата гама цветове: черен, бял и телесните подтонове. Перфектен и изключително подходящ за балната ти визия и за рокля с голи рамене.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;<br /></span></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://myladiva.com/product/wonderbra-ultimate-strapless-sutien-s-dantela-za-holivudski-blyasak"><span style="color: #ff99cc;"><strong><span class="Apple-converted-space"><img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/wonderbra_article_5.png" alt="" width="224" height="301" /></span>1.1.</strong> </span></a><strong><a href="https://myladiva.com/product/wonderbra-ultimate-strapless-sutien-s-dantela-za-holivudski-blyasak"><span style="color: #ff99cc;">WONDERBRA Ultimate Strapless</span> <span style="color: #993366;">от серията Refined Glamour:</span></a> сутиенът без презрамки и банел, с фина дантела за холивудски блясък.&nbsp;</strong><strong><em>Вариация на предходния модел, с аналогична <span class="Apple-converted-space"><img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/w_031u_130_ghost.jpg" alt="" width="203" height="228" /></span>конструкция - отново с ненадминат повдигащ ефект и придържане тип &ldquo;магически ръчички&rdquo;, декориран в допълнение с красива, ювелирна дантела, придаваща му допълнителен блясък.</em></strong> Моделът е емблематичен за бранда и няма аналог сред останалите брандове по монолитност на кройката, скулптиращ ефект и технология на придържане на бюста без презрамки.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;<br /><br /></span></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://myladiva.com/product/wonderbra-ultimate-plunge-sutien-za-dalboko-dekolte"><span style="color: #ff99cc;">2. WONDERBRA Ultimate Plunge <span style="color: #000000;"><span style="color: #993366;">от серията от серията Ultimate Silhouette</span></span></span></a><span style="color: #ff99cc;"><span style="color: #000000;"><span style="color: #993366;">:&nbsp;</span></span></span>сутиенът за <img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/w_00j5_007_ghost.jpg" alt="" width="213" height="239" />екстремно дълбоки деколтета</strong> &ndash; <strong><em>Дълбоко изрязана лазерна линия на деколтето в изключително красива V - форма и отново топ push-up ефект.</em> </strong>Дълбокото изрязано деколте с незабележимия Ultimate Silhouette Plunge сутиен е магнит за погледи. Притежава ненадминат повдигащ ефект,<span class="Apple-converted-space">&nbsp; </span>благодарение и на подвижните презрамки. Изборът е между черен и телесен цвят.<br /><br /></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://myladiva.com/product/wonderbra-multiway-ultimate-silhouette-sutien-s-povdigasht-efekt"><span style="color: #ff99cc;"><img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/wonderbra_article_4.png" alt="" width="232" height="312" />3. WONDERBRA Multiway Push-up</span> <span style="color: #993366;">от серията Ultimate Silhouette:</span></a> <em>Луксозният, <img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/w_9243_001_ghost_2.jpg" alt="" width="176" height="198" />мултифункционален сутиен,&nbsp;</em></strong></span><span style="font-size: 12pt;"><strong><em>който може да се носи по много различни начини.</em>&nbsp;Има множество вариации на закопчаване и повдигащ ефект.</strong>&nbsp;<strong><em>Един сутиен с толкова много решения, за изключително много видове деколтета, презрамки на рокли и горно облекло. </em></strong><em>Можеш да закопчаеш&nbsp;</em>презрамките по толкова много начини - кръстосани, прави или настрани, в <strong><em><img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/w_9243_001_ghost_3-1.jpg" alt="" width="185" height="207" /></em></strong>асиметрия. <br />Еднакво добре подхожда на дълбоко или асиметрично деколте, с или без презрамки, с презрамки, които се преплитат на гърба. Микрофибърната материя гарантира изключително удобство при носене. Можеш да го &nbsp;избереш в телесен или черен цвят.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://myladiva.com/product/wonderbra-povdigasht-sutien-s-luksozna-dantela-refined-glamour-copy"><span style="color: #ff99cc;"><img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/wonderbra_article_6.png" alt="" width="284" height="382" />4. WONDERBRA Push - up Triangle</span> <span style="color: #993366;">от серията Refined Glamour:</span></a> балконетът с луксозна <img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/wonderbra-povdigas-sutien-s-luksozna-dantela-refined-glamour-w02ln-copy-image_5d7f74107fd51_800x800.png" alt="" width="394" height="326" /><br />дантела <em>- Луксозен и класен, тип &rdquo;балконет" сутиен, подчертаващ блестящо всеки вечерен тоалет в стилизирана V-форма, с повдигащ ефект.</em> </strong>Рафиниран стил за всяка изящна рокля и неповторимо усещане за специалните поводи. Цветовата гама включва черен, телесен, син и тъмно зелен цвят. Най-важното при избора на сутиен тип "балконет" е подходящият размер, който ще ти осигури невероятната визия и самочувствие.&nbsp;<img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/whitewonderbraoutfit.jpg" alt="" width="516" height="323" /></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><br /></span><span style="font-size: 12pt; color: #ff99cc;"><a href="https://myladiva.com/products?search=Full+effect&amp;vendors=wonderbra-2119036442"><strong><span style="color: #ff99cc;">5. WONDERBRA Full Effect Push-up</span> <span style="color: #993366;">от&nbsp;сериите Refined Glamour &amp; Ultimate Silhouette</span></strong></a><strong><span style="color: #993366;">:</span></strong> <span style="color: #000000;"><strong>сутиенът с нежно повдигане. <br /><em>Прецизният дизайн с мек гел и въздушни подплънки увеличава чашката до 2 пункта, като <img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/w_03xh_150_ghost.jpg" alt="" width="181" height="204" />запазва естествения контур на бюста. </em></strong></span></span><span style="font-size: 12pt; color: #ff99cc;"><span style="color: #000000;">Нужната подкрепа и оформяне ти дават изключително усещане!&nbsp;</span>&nbsp;<br /><br /></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://myladiva.com/products?search=T-shirt&amp;vendors=wonderbra-2119036442"><strong><span style="color: #ff99cc;">6. WONDERBRA T-shirt Bra</span> <span style="color: #993366;">от серията&nbsp;Ultimate Silhouette</span></strong></a><strong><span style="color: #993366;">: <span style="color: #000000;">сутиенът за<img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/wonderbra_article_1.png" alt="" width="290" height="389" /><br /> ежедневието с естествен push-up и много comfy feel</span> <span style="color: #000000;">-&nbsp;</span></span></strong><span style="color: #000000;">отличава се с класическа линия и органично напасване, което го прави незабележим и подходящ и за т-шърти.</span> Отново перфектен <strong><span class="Apple-converted-space"><br /></span></strong><img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/w_9443_001_ghost.jpg" alt="" width="189" height="213" />push-up ефект и ненадминато усещане за комфорт.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;Серията предлага и <a href="https://myladiva.com/products?search=Wireless"><strong><span style="color: #993366;">Wireless модел без банел,</span></strong></a> <img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/wireless_skin_ghost_face.jpg" alt="" width="184" height="207" />който се адаптира с лекота към формите и бюста на всяка дама. Всеки модел следва индивидуалните извивки и оформя мечтаната фигура, без която не можем; придава по-заоблени и чувствени форми. </span></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><span class="Apple-converted-space"><strong>За търсения комфорт и стилно излъчване в ежедневието.<br /></strong></span></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong>Не е нужно да мислиш за избора на бельо за специални поводи, защото <a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2">WONDERBRA&nbsp;</a>капсулата съдържа модели, които са подходящи за широка гама дизайни.</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2"><strong>WONDERBRA</strong></a><em> се грижи за твоя комфорт и съвършена визия, моделирайки перфектно деколтето за&nbsp;</em><em style="font-size: 12pt;">всяка рокля и тоалет в две части.&nbsp;<strong>Капсулата на Wonderbrа е перфектно адаптирана към съвременния начин на живот на всяка дама.&nbsp;</strong></em><em><strong><span class="Apple-converted-space"><img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14159/files/image/wonderbra_article_9.png" alt="" width="225" height="303" /></span></strong></em></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;">Обгърни се с мекотата, нежността и деликатния допир на моделите от колекциите на WONDERBRA,<em> за да бъдеш неповторима, изящна и безупречно стилна на всяко парти или коктейл, в Новогодишната нощ, във всеки твой ден и на специалните срещи.&nbsp;</em></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="color: #ff99cc;"><a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA">Добави към колекциите си изискан блясък и стил, шикозност и модели бельо с ювелирна изработка</a>.&nbsp;<span style="color: #000000;">Б</span></span><span style="color: #000000;">ижутата от дантела на</span> <a href="https://myladiva.com/products?search=WONDERBRA&amp;page=2">WONDERBRA</a> са непреходната, вечна класика, отличима със стилизиращите си ефекти.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span></strong></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="font-size: 12pt;">Висококачествената изработка ги превръща в чудесна инвестиция - модели, които ако поддържаш правилно, ще имаш продължително.<strong> И които формират перфектната капусла - имат мултифункционално приложение за всеки повод и ултимативно решение за всяко деколте и всяка визия.<span class="Apple-converted-space">&nbsp; &nbsp;</span></strong></span><span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки