За нас

myladiva.com вярва, че хубавото и луксозно бельо може и трябва да бъде ежедневие.  Като предлагаме продуктите си онлайн, искаме да създадем платформа за бързо и лесно пазаруване, където да можете да се разхладите…или разгорещите по време на натоварените си работни дни. Стремим се да предлагаме широка гама от модели, които да подхождат на всички разнообразни ситуации, в които бельото има значение. Да задоволим вашите нужди е от основно значение за нас и ще сме благодарни, ако споделите впечатленията си от нашия сайт. 

НАЙ- ДОБРИТЕ МАРКИ 

myladiva.com подбира марките, които предлага на базата на три основни критерия – качество, комфорт и интрига. Нашето желание и амбиция е клиентите ни да изпитват истинско удоволствие от бельото, което си купуват, превръщайки го не само в необхдимост, но и в начин на живот. Залагаме на водещи френски, италиански и британски дизайнери на бельо и чорапогащи, които успяват да постигнат този баланс на практичност и въображение. Вярваме в качествата на продуктите, които предлагаме, най-вече защото самите ние ги носим. Ще се влюбите в Wonderbra, в комфорта на DIM и DKNY, в сексапила на АubadeImplicite и банските на Fisico и Christies. Разполагаме с най-голямото разнообразие от фигурални и цветни чорапи и чорапогащи. Само при нас ще намерите чорапогащи в цвят горчица или фуксия, защото имаме колекция с над 20 цвята плътни и непрозрачни чорапогащи. 

100% АВТЕНТИЧНОСТ И ЕКСКЛУЗИВИТЕТ 

Гарантираме 100% автентичност, защото сме вносител, дистрибутор и онлайн търговец на марките, които предлагаме. Само при нас ще намерите: Wonderbra, DKNY, Оroblu, Fisico, Gossard, DIM, Christies, Implicicte, La Diva.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки