Замяна & Връщане

ЛЕСНО E ДА ЗАМЕНИШ ИЛИ ВЪРНЕШ

Изпробвайте покупките си в уюта на собствения си дом и можете да ги замените или върнете в срок от 14 дни от датата, на която сте ги получили. 

Нашият куриер ще ги вземе от дома или офиса ви, а може и от друг посочен от Вас адрес. 

ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Моля, уверете се, че продуктите са в запазен търговски вид - нови, неизползвани, с всички дизайнерски етикети, които са все още прикачени. Бикини, боксери, тонг, и бански могат да се пробват само върху бельо и без да се премахва предпазния стикер. Наличието на следи от носене по продуктите е причина за отказ на връщането или замяната, като това включва и следи от грим, аромати, парфюм или дезодорант. 

Моля, уверете се, че спазвате срока за връщане - 14-дни след от датата на получаване на продуктите. Връщане на продукти след 14-дневния период може да бъде прието и по личната преценка на myladiva.com.   

Връщания и замени, които не отговарят на правилата, няма да бъдат приети и ще бъдат изпратени обратно до Вас. 

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ

Възстановяването на парите за върнатите продукти ще бъде направено по банковата ви сметка до 14 дни след приемане на върнатите продукти. Моля изпратете формата за връщане или замяна като добавите банковата си сметка. Обикновено, ако върнатите продукти отговарят на нашите правила за връщане, превеждаме парите във Вашата сметка до ден-два след получаване на продуктите. 

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от до 7 дни. 

ДОСТАВКА В СЛУЧАЙ НА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

Имате възможност да върнете продукт до 14 дни след получаването му.  В този случай цената на доставката до офиса на myladiva.com e за ваша сметка.

Куриерската услуга в случай на замяна е за ваша сметка. 

СЛЕДВАЙТЕ ТЕЗИ СТЪПКИ ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

  • Влезте в профила си и потърсете в Моите поръчки номера на поръчката и кода на продукта, който желаете да върнете или замените
  • Моля, попълнете номера на поръчката и кода на продукта във формата за връщане/замяна и изпратете.
  • Заявете куриер на 0 7001 7001 и уточнeте деня и мястото на приемане на продуктите за замяна/връщане
  • Наш сътрудник ще се свърже с вас, ако сте пропуснали нещо.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки